Online képszerkesztő programok

Az online képszerkesztők akkor jöhetnek jól ha kisebb módosítást szeretnénk végrehajtani egy képen de nincs telepítve képszerkesztő a gépre. Ilyen eset lehet például az amikor nyaralunk és egy internet kávézóból szeretnénk haza küldeni a képeket de először kisebb módosításokat hajtanánk végre rajta.

www.picnik.com

Egyszerű és igényes kezelőfelülettel rendelkezelő online képszerkesztő alkalmazás aminek segítségével könnyedén szerkeszthetjük a feltölt képeket.  Lehetőséget add  a szín,fényerő,átméretezés és még  jónéhány általános funkció használatára továbbá támogatja a vörös szem effektus eltávolítását.  A képekre szövegeket is rakhatunk és különböző effektek használatára is van lehetőség. Természetesen extra szolgáltatásokat is igénybe vehetünk  aminek keretében számos speciális effektet és extra funkciót tudunk használni,  viszont ezért már fizetni kell 25 dolcsit ami által egy évig érhetjük el az extra funkciókat.

www.onlinephototool.com

Java alapú képszerkesztő program ami egy kicsit lassúbb, mint a Picnic de ugyanolyan jól kezelhető és regisztráció nélkül is használható alkalmazás amiben átméretezés,képélesítés,sepia és még számos funkció megtalálható. Ha regisztrálunk akkor egy bizonyos méretig online tárolhatjuk is a fotóinkat.

www.snipshot.com

Elég jól használható és gyors online  képszerkesztő program ami jó választás lehet ha csak alapvető műveleteket (átméretezés,forgatás,vágás) szeretnénk végrehajtani. Természetesen jó pár effektus is elérhető és komolyabb mutatványokhoz is használható viszont akkor elő kell fizetnünk a pro változatra.